فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان
نوشته شده به وسیله ی ali در تاریخ 97/3/13:: 3:37 صبح
فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان دارای 85 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان :
فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان
مقدمه
اشتغال زنان حقی برابر با نیازهای اقتصادی؟
موضوع اشتغال زنان ومخالفت مردان با کارآنها یکی ازمهمترین مسائلی است که با وجود اهمیت فوق الهاده آن تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است بدین ترتیب اگرچه حضورفعال زنان درامور روزمره زندگی به ویژه درخانه داری وترتیب کودکان آشکار است امانقش حساس آنها در تولید وتوسعه اقتصادی اجتماعی وفرهنگی جامعه چندان که باید محوس نبوده است ازسوی دیگر وجود این باوردرمیان برخی از مردان که نیازی به کارزنان نیست وجای زنان درخانه است موجب شده که فرهنگ نان اوری مرد در کشورهای توسعه نیافته باقی بماند وفشار بیشتری راروی نان اورخانواده که همان مرد است وارد کند.
تاریخچه
موضوع اشتغال زنان فراز وتشبیه های فروانی رادرطول تاریخ به همراه داشته وباپشت سر گذاشتن سر نوشت غمبار خود به مرحله کنونی رسیده است .مساله اشتغال زنان از به دو زندگی اجتماعی مطرع بوده وکار زنان همگام با مردان درمزارع و یا منزل و یا هم منزل مساله ای عادی محسوب شده وجزو وظایف آنها به حساب می آمد رد رم باستان زنان باوجود کار وفعالیت اقتصادی هیچگونه بهره ای از آن نمی بردندو در واقع مملوک مردان به حساب می آمدند.در یونان باستان نیز زنان از هرگونه را فعالیت اقتصادی واشتغال محروم بوده و در مناطقی که پابه پای مردان درفعالیت اقتصادی شراکت داشتند،
اشتغال زنان در جامعه
نسبت ریشه دار اجتماعی ودینی زنان را به سوی حفظ و ارکان خانواده دعوت می کند اما هنجارهای دینا متجدد از دیگر سو آنان رابه حضور هرچه بیش تر درجانعه وهمکاری فعال در مراکز اشتغال فرا می خواند حال چگونه می توان این دو را با هم جمع کرد؟
در صورت به خطر افتادن یکی ، اولویت باحفظ کدام است ؟
و بالاخره در مهندسی جامعه درسیاست گذارهای کلان وخرد برای تعیین نقش زنان م مردان نقشه صحیح کدام است؟ اشتغال بانوان یا عدم اشتغال آنان کدام یک در اولویت قرار دارد؟
موضوع اصلی این نوشتار «زنان دارای همسرو در مجموعه خانواده است مقصود از اشتغال نیز هرگونه شغل و حرفه اقتصاد است که منشأ درآمد باشد جامعه نیز دراین بحث وسیعی گسترده دارد که شامل بازار، کارخانه ف مراکز اداری وخدماتی وحتی خانه وکارهای خانگی می شود .
بررسی زمینه های نظری وتجربی موضوع زن واشتغال
وضعیت زنان درجهان
وجود نا برابر یها به خصوص برای زنان درهمه ی جوامع کم وبیش وجود دارد وتوجه به این امر درچند سال اخیر از سوی سازمانهای مختلف انجام شده است فایلات وبررسیهای انجام شده توسط این موسسات مبنای بسیاری از برنامه ریزیهای خرد و کلان کشورها قرارگرفته است .ازچند سال پیش مطالعات وفایلهای متعدد از سوی سازمانهای جهانی HLO و UNدرتجزیه وتحلیل موقعیت زنان درسطوح منطقه ای ،ملی ،میزان اشتغال آنان عوامل بازدارنده فعالیت زنان ،نگرش وتملایات زنان در توسعه انجام شده است که سعی دراماده سازی افکار عمومی وملتها وسیاستگذاران وبرنامه ریزان جهت حل مشکلات مربوط به دستیابی زنان به اشتغال بیشتر راداشته است .زنان درزمینه های بسیاری ازمردان عقب نزند. سواد ، تحصیلات علی ،اشتغال ،بهداشت و در بسیاری جنبه های دیگر ،موقعیت زنان مناسب آنان نمی باشد .
هزینه معاملاتی نقش آن در اشتغال زنان
هزینه های تولید از دیدگاه اقتصاد دادن هانئوکلاستیک، هزینه های پرداختی به عوامل تولید را شامل می شود. یعنی هزینه هایی که مستقیم به تولید مربوط می گردند در این حالت فرض می شود بنگاه اقتصادی فاقد هزینه هایی جانبی دیگر است در حالی که بر اساس دیدگاه های اقتصاد دانان نهاد گرای جدید هزینه دیگری به عنوان هزینه هایی معاملاتی به طور معمول بر تولید تحمیل می شوند.
فایل دانشگاهی عوامل مختلف تأثیرگذار در اشتغال زنان
فهرست
صفحه |
عنوان |
مقدمه......................................................................................
اشتغال زنان حقی برابر با نیازهای اقتصادی........ 1
تاریخچه.................................................................................. 8
نقل یک سلیقه تاریخی راجع به قضاوت....................... 12
طرح مسئله.............................................................................
جمعیت از اشتغال زنان در چارچوب سازمان ملل..... 15
اشتغال زنان در جامعه.................................................... 21
بررسی زمینه های نظری و تجربی موضوع زن و اشتغال 22
بهداشت.................................................................................... 24
انگیزه زنان در ورود به بازار کار.......................... 25
موانع اشتغال...................................................................... 36
هدف و ضرورت......................................................................... 41
دیدگاه نظری......................................................................... 49
عوامل مختلف تأثیرگذار......................
موانع اشتغال و کارآفرینی زنان در ایران..... 60
عوامل فردی................................. 61
عوامل اجتماعی.............................. 62
عوامل فرهنگی............................... 63
عوامل اقتصادی.............................. 64
وضعیت حقوق و قوانین........................ 65
بحث و نتیجه گیری........................... 66
منابع و مأخذ............................... 70
دانلود این فایل
کلمات کلیدی :